Zupa Jarzynowa Z Soczewicy

Zupa Jarzynowa Z Soczewicy
Zupa warzywna z soczewicy jest bezglutenowe i wegańskie zupa. Ten przepis zawiera 6 porcji z 197 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka soczewicy, pikantnego soku v8, selera i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Będzie hitem w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Zupa Jarzynowa Z Soczewicy, Zupa Z Soczewicy Warzywnej, oraz Zupa Jarzynowa Z Soczewicy.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz pierwsze osiem składników. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać ziemniaki, pomidory, marchew i seler; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut dłużej lub aż ryż i warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn