Zupa Jarzynowa Z Indyka

Zupa Jarzynowa Z Indyka
Zupa jarzynowa z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 574 kalorii, 75g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis od Allrecipes ma 8 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz groszek, seler, granulki bulionu z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Mama najlepsza zupa jarzynowa z indyka, Zupa Jarzynowa Z Indyka, oraz Zupa Jarzynowa Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Tusze z indyka umieścić w dużym garnku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj marchew, seler, cebulę, czosnek, gałązki pietruszki, ziarna pieprzu, liście laurowe, tymianek, granulki bulionu z kurczaka, wodę i wystarczającą ilość wody, aby pokryć wszystko. Doprowadzić do wrzenia, odkryte, a następnie zmniejszyć ogień do średnio niskie i niech gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulki Bulionowe Z KurczakaGranulki Bulionowe Z Kurczaka
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3
Usuń tuszę z indyka i pozostaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Usuń mięso z tuszy, pokrój na kawałki wielkości kęsa i odstaw na bok. Przecedzić wywar przez sito lub durszlak pokryty gazą do innego dużego garnka. Wyrzucić nieobciążone składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Włożyć mięso z indyka do garnka, przykryć i schłodzić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soki Z Patelni Do Pieczenia IndykaSoki Z Patelni Do Pieczenia Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Następnego dnia użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć tłuszcz, który zestalił się na wierzchu wywaru. Odstawić wywar do dużego garnka na dużym ogniu, dodać rzep, pasternak i marchew i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez godzinę, lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
RzepaRzepa
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Dodać fasolkę szparagową, groch i fasolę i pozostawić do ogrzania przez, o 15 protokół. Na koniec dodać posiekaną natkę pietruszki i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia56
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn