Zupa jarzynowa w stylu Neapolu: Cianfotta

Zupa jarzynowa w stylu Neapolu: Cianfotta
Zupa jarzynowa w stylu Neapolu: Cianfotta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 637 kalorii, 16G białka, oraz 49g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,66 zł za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bakłażan, papryka, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zupa jarzynowa w stylu Neapolu: Cianfotta, Letni Przepis Cianfotta Warzyw, oraz Marynowana cukinia w stylu Neapolu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oczyścić i pokroić wszystkie "verdura" (w tym papryka, pomidory, kwiaty cukinii, papryka chili) w 1/2-calową kostkę. Upewnij się, aby zrobić papryki chili ostatni i oczyścić nóż i deskę do krojenia dokładnie po ich krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwiaty CukiniiKwiaty Cukinii
Ziemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową KostkęZiemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową Kostkę
PaprykaPapryka
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
NóżNóż
2
W rondlu o średnicy od 12 do 14 cali z 3-calowymi bokami podgrzać oliwę na średnim ogniu, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać czosnek i cebulę i ostudzić, aż światło złoty kolor, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
4
Dodać kostki ziemniaków i gotować, aż światło złoty kolor ze wszystkich stron, o 5 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
5
Dodaj resztę warzyw i niech gotować do miękkości, o 15 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
6
Zacznij dodawać kolbę, krok po kroku. Doprowadzić zupę do wrzenia, zmniejszyć do duszenia, i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StadoStado
ZupaZupa
7
Zupę podawać w 4 rozgrzanych miseczkach, udekorowanych bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodać Parmigiano-Reggiano, do smaku, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia71
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn