ZUPA JARZYNOWA (SOPA DE VERDURAS)

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy jarzynowej (SOPA DE VERDURAS). Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 271 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 64 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać liść laurowy, cebula, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kremowa zupa jarzynowa (Crema de Verduras), Zupa czosnkowa (Sopa de Ajo), oraz Zupa grzybowa (Sopa de Champiñones) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu; dodać cebulę i gotować, aż zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Dodaj bulion, liść laurowy, mieszane warzywa, ziemniaki, kminek, Sazon Goya, sól i pieprz.Gotować około 25 do 30 minut do warzyw są miękkie.
Zdjąć z ognia, wyrzucić liść laurowy, doprawić do smaku i dodać posiekaną kolendrę.