Zupa Jarzynowa Pieczona
Pieczona zupa jarzynowa wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 758 kalorii, 15g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 183 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, pieprz, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 97%. Podobne przepisy to Zupa Jarzynowa Pieczona, Zupa Jarzynowa Pieczona, oraz Zupa Jarzynowa Pieczona.
Instrukcje
W dużym rondlu podgrzać 3 szklanki bulionu z kurczaka. Grubo puree pieczone zimowe warzywa i bulion z kurczaka w misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze (lub użyj ręcznego blendera).
Wlać zupę z powrotem do garnka i doprawić do smaku. Cienkie z większą ilością bulionu z kurczaka i podgrzać. Zupa powinna być gęsta, ale nie jak puree warzywne, więc dodaj więcej bulionu z kurczaka i / lub wody, aż będzie konsystencja lubisz.
Podawać z grzankami Brioche i mżawka dobrej oliwy z oliwek.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Pokroić marchew, pasternak, słodkie ziemniaki, i dyni w 1 do 1 1/4 cala kostki. Wszystkie warzywa kurczą się podczas pieczenia, więc nie kroić ich zbyt małe.
Umieść wszystkie pokrojone warzywa w jednej warstwie na 2 patelniach.
Skropić oliwą z oliwek, solą i pieprzem. Dobrze rzucaj.
Piec przez 25 do 35 minut, aż wszystkie warzywa będą miękkie, obracając raz metalową szpatułką.
Posypać natką pietruszki, doprawić do smaku i podawać na gorąco.
Pokroić chleb o grubości około 3/4 cala.
Odciąć skórki, a następnie pokroić plastry W 3/4-calową kostkę. Powinieneś mieć 3 do 4 filiżanek grzanek.
Umieść grzanki na patelni i wrzuć je z oliwą z oliwek, solą i pieprzem.
Piec przez 10 do 15 minut, rzucając raz, aż będą ładnie rumiane ze wszystkich stron. Schłodzić do temperatury pokojowej przed użyciem i przechowywać w szczelnie zamkniętym plastikowym worku.