Zupa jarzynowa na koniec lata

Zupa jarzynowa na koniec lata
Zupa jarzynowa na koniec lata to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 11g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, ziarna kukurydzy, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Jak zrobić koktajle z mrożonego wina na koniec letniej imprezy, Letnia Zupa Jarzynowa, oraz Letnia Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć bulion, fasola cannellini, cukinia, żółty squash, zielona fasola, kukurydza, cebula, 1/2 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka pieprzu. Podzielić mieszaninę między pojemniki bezpieczne dla zamrażarki. Zamrażać, aż będzie gotowy do gotowania, do 3 miesięcy. Gotuj zupę Mrożoną1 / 4 szklanki świeżych gałązek koperku
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Krem Z BrokułówZupa Krem Z Brokułów
Squash żółtySquash żółty
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
świeży Koperekświeży Koperek
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Przenieś mrożoną mieszaninę zupy do rondla. Dusić na średnim ogniu, częściowo przykrytym, przez 10 minut. Odkryć i dusić, aż warzywa będą miękkie, 4 do 5 protokół. Wymieszać z koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Magazyn