Zupa jarzynowa na koniec lata

Zupa jarzynowa na koniec lata
Zupa jarzynowa na koniec lata to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 11g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, ziarna kukurydzy, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Jak zrobić koktajle z mrożonego wina na koniec letniej imprezy, Letnia Zupa Jarzynowa, oraz Letnia Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć bulion, fasola cannellini, cukinia, żółty squash, zielona fasola, kukurydza, cebula, 1/2 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka pieprzu. Podzielić mieszaninę między pojemniki bezpieczne dla zamrażarki. Zamrażać, aż będzie gotowy do gotowania, do 3 miesięcy. Gotuj zupę Mrożoną1 / 4 szklanki świeżych gałązek koperku
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Krem Z BrokułówZupa Krem Z Brokułów
Squash żółtySquash żółty
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
świeży Koperekświeży Koperek
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przenieś mrożoną mieszaninę zupy do rondla. Dusić na średnim ogniu, częściowo przykrytym, przez 10 minut. Odkryć i dusić, aż warzywa będą miękkie, 4 do 5 protokół. Wymieszać z koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Magazyn