Zupa Jarzynowa I
Zupa jarzynowa i jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, ziemniaków, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako niedroga zupa. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj zupa jarzynowa, jak zrobić zupę jarzynową mix, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej, oraz Dieta z zupą jarzynową i zupą Google Hang Out with Emeril dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku, połączyć bulion, sos pomidorowy, pomidory, marchew, ziemniaki, seler, cebula i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut. Wymieszać z solą.