Zupa jarzynowa Babuni Coffee ' s Beef Barley
Zupa jarzynowa z wołowiny i jęczmienia babci kawy może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 44 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 9g białka, oraz 2G tłuszczu. 3 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz seler, sezonowaną sól, jęczmień perłowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa Jarzynowa Wołowa Jęczmienna, Zupa wołowa, jęczmienna i jarzynowa, oraz Zupa jarzynowa wołowo-jęczmienna.
Instrukcje
Umieść wołowinę, wodę i liść laurowy w dużym garnku do zupy na średnim ogniu i gotuj, aż wołowina będzie bardzo miękka, około 1 godziny. Wymieszać pomidory, marchew, seler, rutabaga, cebula, i jęczmień perłowy, i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 30 protokół.
Dodaj mrożoną białą kukurydzę, fasolkę szparagową, i fasolkę lima, doprawić do smaku, i dusić dodatkowe 15 do 20 minut, aż mrożone warzywa będą miękkie.
Dodaj więcej wody, jeśli zupa jest zbyt gęsta.