Zupa jagnięca z zielenią mniszka lekarskiego

Zupa jagnięca z zielenią mniszka lekarskiego
Zupa jagnięca z zielenią mniszka lekarskiego to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 8. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 29g białka, oraz 12g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści laurowych, rosół z kurczaka, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Gingered Dandelion Greens, Ciepłe Ziele Mniszka Lekarskiego, oraz Kotlety Schabowe Z Zielenią Mniszka Lekarskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym holenderskim piecu połącz jagnięce golonki, wodę, bulion, liście laurowe, suszone oregano, suszony majeranek, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień. Gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 1 ¼ do 1 ½ godziny lub aż mięso będzie bardzo miękkie i odpadnie z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Majeranek SuszonyMajeranek Suszony
Suszone OreganoSuszone Oregano
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Usuń golenie jagnięce z bulionu. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, usuń mięso z kości. Odrzuć kości. Grubo posiekać mięso. Bulion szczep, odrzucanie ciał stałych. Odtłuszczone tłuszcze z bulionu.Zwrócić bulion do holenderskiego pieca. Wymieszać posiekane mięso, marchew, seler i cebulę. Wróć do wrzenia, zmniejsz ciepło. Dusić, pod przykryciem, około 15 minut lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać ze świeżym oregano i zielenią mniszka lekarskiego. Gotować przez 1 do 2 minut więcej lub tylko, aż warzywa więdną. Zupę z chochli układamy w poszczególne miseczki i posypujemy każdą porcję parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele Mniszka LekarskiegoZiele Mniszka Lekarskiego
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeże Oreganoświeże Oregano
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
ZieloniZieloni
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn