Zupa Jagnięca Jęczmienna

Zupa Jagnięca Jęczmienna
Jagnięcina jęczmień zupa może być tylko głównym daniem szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,52 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Mieszanka wody, consomme wołowiny, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jęczmień można śledzić to danie główne z Budyń Jęczmienny Pieczony jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Zupa z jagnięciny i jęczmienia, Zupa z jagnięciny i jęczmienia, oraz Obfita zupa jagnięca i jęczmienna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i mieszać w mielonej jagnięciny i cebuli. Gotować i mieszać, aż jagnięcina jest równomiernie rumiane i cebula są przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona JagnięcinaMielona Jagnięcina
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
3
Wymieszać w pomidory i ich cieczy, woda, consomme, i zupa pomidorowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa PomidorowaZupa Pomidorowa
1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Dodaj marchew, seler i jęczmień, i doprawić chili w proszku i pieprzem. Dusić na średnim ogniu przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
JęczmieńJęczmień
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn