Zupa Jabłkowa Piżmowa

Zupa Jabłkowa Piżmowa
Zupa Jabłkowa Piżmowa wymaga około 1 godziny i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 135 kalorii , 2 g białka i 4 g tłuszczu . Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 80 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako niedrogi hor d'oeuvre. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka soli, masła, tymianku lub kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na jesień . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, lakto ovo wegetariańską i pierwotną . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 40% wyniku , co jest całkiem niezłym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Zupa z dyni piżmowej i jabłek , Zupa z jabłek i dyni piżmowej oraz Zupa z dyni piżmowej .

Instrukcje

1
W dużym rondlu pokrytym sprayem do gotowania podsmaż i mieszaj cebulę na maśle na średnim ogniu, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
3
Dodać dynię, bulion, jabłko, wodę, tymianek i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20-25 minut lub do momentu, aż dynia będzie miękka. Lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
W blenderze miksuj zupę partiami, aż będzie gładka. Wróć wszystko na patelnię; dodać śmietanę i podgrzać (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. La Marca z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
La Marca
La Marca
Smak jest świeży i czysty, z dojrzałymi cytrusami, cytryną, zielonym jabłkiem i nutami grejpfruta, mineralnością i odrobiną tostów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn