Zupa hamburgerowa Jen

Zupa hamburgerowa Jen może być właśnie tym daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis jest dla 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 19 g białka , 4 g tłuszczu i łącznie 218 kalorii . Za 1,74 USD za porcję ten przepis pokrywa 26% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób uznało ten przepis za smaczny i sycący. Mieszanka młodych marchewek, dyni, kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 25 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry zimą . Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobry wybór, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 87% , co jest doskonałym wynikiem. Szwedzkie klopsiki Jen , bułki do hamburgerów bezglutenowe i bułki do hamburgerów z miodem i pszenicą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść marchewki w dużym, ciężkim garnku, a następnie ułóż na wierzchu pieczarki, kukurydzę, kapustę włoską, dynię, pomidory i wodę. Przykryj i doprowadź do wrzenia na średnio-wysokim ogniu.
Podczas gdy zupa się zagotuje, rozgrzej dużą patelnię na średnio-wysokim ogniu i wmieszaj mieloną wołowinę i przyprawę do taco. Gotuj i mieszaj, aż wołowina będzie kruszona, równomiernie zrumieniona i nie będzie już różowa.
Odcedź i usuń nadmiar tłuszczu.
Dodaj wołowinę do zupy i zmniejsz ogień do średniego. Gotuj dalej, aż marchewki będą miękkie, około 1 godziny.