Zupa Hamburger V
Need a dairy free main course? Hamburger zupa V może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 28g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka jęczmienia, marchew, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Seria Zupa Wołowa-Część 4: Zupa Hamburger, Zupa Hamburger, oraz Zupa Hamburger.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu, podsmażyć mieloną wołowinę przez około 5 minut, lub do brązowego i kruchego. W dużym garnku do zupy na dużym ogniu połącz mieloną wołowinę, kapustę, seler, pomidory, kukurydzę, grzyby, wodę, jęczmień, pietruszkę oraz sól i pieprz do smaku.
Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do średnio niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu przez około 1 1/2 godziny, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj marchew i ziemniaki i nadal gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut, lub aż warzywa są zrobione do własnych upodobań.
Podawać z ciepłym bochenkiem chleba i cieszyć się!