Zupa Hamburger Garnek Crock
Zupa Hamburger garnek może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 806 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, zupa cebulowa mix, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Crock-Pot Hamburger Soup II, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Crock Pot Corn Chowder.
Instrukcje
Brązowa wołowina, cebula i czosnek.
Odsączyć, dodać 1/4 szklanki mąki i mix.To garnek crock dodaj: mieszanka wołowiny, mieszanka zupy cebulowej, mieszanka sosu sałatkowego, pieprz, sól sezonowa, bulion wołowy i kurczak, woda, pomidory, sos pomidorowy, seler, marchew, włoska przyprawa i sos sojowy.Gotować przez 8 godzin.sól / pieprz do smaku. opt-
Dodać trochę zmielonej czerwonej papryki dla niektórych przypraw.Kucharz macaroni.In rondel zrobić zasmażkę: roztopić masło na niskiej i dodać 2 łyżki mąki.
Dodaj 1/4 szklanki parmezanu do garnka crock. Jeśli dodać starty parmezan-umieścić 1/4 szklanki parmezanu w filiżance i dodać trochę bulionu i wymieszać aż do blended. Następnie dodać do crockpot.
Podawać i top z posiekanym parmezanem.