Zupa Gulaszowa Wołowa
Przepis zupa gulasz wołowy może zaspokoić swoje wschodnioeuropejskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Ten bezglutenowy przepis serwuje 16 i kosztuje 1,53 zł za porcję. To danie główne ma 180 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, ziemniaki, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Pełnoziarniste Rafinowane Bez Cukru Ciasteczka Cukrowe jako deser. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wolnowarowa Zupa Gulaszowa Wołowa, Gulasz Wołowy, oraz Gulasz Wołowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku na średnim ogniu gotuj i mieszaj wołowinę, cebulę i zieloną paprykę w oleju, aż mięso zrumieni się ze wszystkich stron; odcedzić. Dodaj kolejne 10 składników. doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 25-30 minut lub do miękkości ziemniaków.
Dodaj pomidory, koncentrat pomidorowy i kminek. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu 25-30 minut dłużej lub do miękkości mięsa. Odrzuć liście laurowe. Posyp każdą porcję odrobiną kwaśnej śmietany.