Zupa Gulaszowa Wołowa

Zupa Gulaszowa Wołowa
Przepis zupa gulasz wołowy może zaspokoić swoje wschodnioeuropejskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Ten bezglutenowy przepis serwuje 16 i kosztuje 1,53 zł za porcję. To danie główne ma 180 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, ziemniaki, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Pełnoziarniste Rafinowane Bez Cukru Ciasteczka Cukrowe jako deser. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wolnowarowa Zupa Gulaszowa Wołowa, Gulasz Wołowy, oraz Gulasz Wołowy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku na średnim ogniu gotuj i mieszaj wołowinę, cebulę i zieloną paprykę w oleju, aż mięso zrumieni się ze wszystkich stron; odcedzić. Dodaj kolejne 10 składników. doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 25-30 minut lub do miękkości ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj pomidory, koncentrat pomidorowy i kminek. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu 25-30 minut dłużej lub do miękkości mięsa. Odrzuć liście laurowe. Posyp każdą porcję odrobiną kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia35
Magazyn