Zupa gulaszowa Mama Long
Zupa gulaszowa mamy Long może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 564 kalorie. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $1.98 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Jesień. Mieszanka wody, kostki bulionu wołowego, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Gulaszowa, Zupa Gulaszowa, oraz Zupa Gulaszowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu; gotować i mieszać wołowinę i cebulę w gorącym oleju, aż mięso będzie rumiane, o 10 protokół.
Dodaj wodę, sos pomidorowy, papryka, ocet, sos Worcestershire, czosnek, bulion wołowy, musztarda, sok z cytryny i liść laurowy. Zmniejszyć ogień, przykryć i dusić na małym ogniu, aż wołowina będzie bardzo delikatna, 2 do 3 godzin.
Ziemniaki wymieszać do zupy i nadal gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 30 minut więcej. W przypadku grubszej zupy pozostaw garnek odsłonięty; w przypadku cieńszej zupy wymień pokrywkę.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron jajeczny we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale firma do ukąszenia, o 5 protokół.
Podawać zupę na makaron jajeczny w miseczkach.