Zupa Gulaszowa
Zupa gulaszowa to bezglutenowe, bezmleczne i pełne 30 dań głównych. Jedna porcja zawiera 160 kalorii , 12 g białka i 2 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 16 osób i kosztuje 94 centy za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny na zimę . Udaj się do sklepu i kup mięsną zupę wołową, kości, pomidory, paprykę i kilka innych rzeczy, aby przygotować ją już dziś. Jest dostarczana przez Taste of Home. Niewielu osobom naprawdę podobało się to wschodnioeuropejskie danie. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 3 godzin i 40 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 82% , to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Węgierska zupa gulaszowa , Austriacki gulasz i Niemiecki gulasz .
Instrukcje
W dużym czajniku lub holenderskim piekarniku zalej wodą mięso gulaszowe i kości do zupy. Gotuj pod przykryciem przez około 2 godziny lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Oddziel mięso od kości; odcedź bulion i usuń kości. Włóż bulion i mięso z powrotem do kotła.
Dodaj następne dziewięć składników. Gotuj pod przykryciem przez około 1 godzinę lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.