Zupa Grzybowo-jęczmienna z fasolą Cannellini i kapustą
Zupa Grzybowo-jęczmienna z fasolą Cannellini i kapustą to wegańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 135 kalorii, 7G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać jęczmień pęczak, cebula, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grzybowa zupa jęczmienna z białą fasolą, Kapusta potrójnie pomidorowa i fasola Cannellini, oraz Kapusta z musztardą i fasola Cannellini z kiełbasą.
Instrukcje
1
Umieścić jęczmień w szybkowarze lub dużym garnku do zupy, dodać bulion warzywny i doprowadzić do wrzenia. W przypadku gotowania pod ciśnieniem, zablokuj pokrywę na miejscu i doprowadzaj do wysokiego ciśnienia; gotuj pod ciśnieniem przez 18 minut. Obniż ciśnienie za pomocą metody szybkiego uwalniania. Jeśli gotowanie w zwykłym garnku do zupy, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 30 do 40 minut. Podczas gdy jęczmień jest gotowanie, gotować cebulę w patelni non-stick na średnim ogniu, aż zmięknie i zacznie brązowieć; dodając szczyptę sody oczyszczonej przyspieszy brązowienie. Gdy zaczyna się brązowy, dodać czosnek i grzyby i trochę soli i pieprzu, zmniejszyć ogień, przykryć i gotować, mieszając regularnie, aż grzyby zmiękną, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Groch Fioletowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jęczmień
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj tymianek i sherry i gotować, aż alkohol gotuje off. Gdy jęczmień jest ugotowany, dodać grzyby do garnka wraz z pokrojoną kapustą i papryką. Jeśli na patelni są wysuszone kawałki, użyj trochę wody, aby ją spalić, i dodać, że i pozostałą część 4 szklanki wody do garnka też.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Alkohol
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Uncje Płynu świeżej Wody
Jęczmień
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać fasolę cannellini i dusić pod przykryciem przez około 30 minut, aż kapusta będzie miękka, dodając dodatkową wodę, jeśli zrobi się zbyt gęsta. Wymieszaj sok z cytryny tuż przed podaniem i dodaj więcej soli i pieprzu do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Krem Z Brokułów
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)