Zupa Grzybowo-jęczmienna

Zupa Grzybowo-jęczmienna
Zupa Grzybowo-jęczmienna to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, jęczmień perłowy, grzyby cremini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 94%. Spróbuj Grzybowa Zupa Jęczmienna, Grzybowa Zupa Jęczmienna, oraz Grzybowa Zupa Jęczmienna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu. Cebulę, paprykę i czosnek ugotować na gorącym oleju, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Wlać bulion z kurczaka na mieszankę cebuli; doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do średnio niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Wymieszaj mieszane warzywa, kukurydzę, jęczmień perłowy, grzyby cremini i marchew przez gotujący się wywar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
Jęczmień PerłowyJęczmień Perłowy
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Gotować, aż jęczmień będzie miękki, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia69
Magazyn