Zupa grzybowa z imbirem i porami
Przegrzebek i zupa grzybowa z imbirem i pora może być tylko zupa szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 107 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka boczniaków, imbiru, pora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa Grzybowa Z Kurczakiem Z Porami, Zupa dyniowa z kurczakiem i imbirem-duszone Pory, oraz Zupa ze świeżego imbiru, grzybów i bazylii.
Instrukcje
Cienko pokroić przegrzebki w poprzek.
Rozłóż je na 4 żaroodporne talerze zupy. Masło rozpuścić w średnim rondlu.
Zmiksować przegrzebki z odrobiną masła i doprawić solą i pieprzem.
Dodać grzyby do pozostałego masła w rondlu. Doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Dodać pora i imbir i gotować, mieszając, aż zwiędną, o 3 protokół.
Dodać wywar i doprowadzić do wrzenia. Doprawić solą. Trzymaj ciepło.
Piec przegrzebki w piekarniku przez około 30 sekund, lub aż miski są gorące.
Wlać gorącą zupę na przegrzebki, udekorować kolendrą i podawać.