Zupa Grzybowa Shiitake

Zupa Grzybowa Shiitake
Zupa grzybowa Shiitake to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 13g białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, rosół z kurczaka, grzyby shiitake i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest super. Spróbuj Zupa Grzybowa Shiitake, Shiitake & Boyster Mushroom Soup, oraz Zupa z grzybami Shiitake i tofu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki z wyjątkiem makaronu wymieszać w 2-ćwiartkowym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu; gotować 3 minuty.
3
Dodaj makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu 3 minuty; od czasu do czasu mieszając.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn