Zupa Grzybowa Kokosowo-Tamari

Zupa Grzybowa Kokosowo-Tamari
Need a zupa bezglutenowa i wegańska? Zupa z grzybów kokosowo - Tamari może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 4G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać sok z limonki, tamari, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Tamari I Czosnek Marynowane Udka Z Kurczaka Z Ryżem Kokosowym, Łatwa zupa dyniowa z Tamari Pepitas, oraz Zupa z pieczarek i mleka kokosowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
We wrzącej wodzie rozpuścić warzywne kostki bulionowe, następnie wymieszać pokrojone w plasterki grzyby; odstawić na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywna Kostka BulionowaWarzywna Kostka Bulionowa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Umieścić wodorosty w małej misce i przykryć ciepłą wodą; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wodorosty MorskieWodorosty Morskie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozgrzać oliwę w dużym rondlu na średnim ogniu. Mieszać w czosnku i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół. Odcedzić grzyby z bulionu warzywnego i wycisnąć do sucha; zarezerwować bulion. Wymieszać grzyby do garnka; gotować i mieszać, aż grzyby rumiane i są miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Wlać mleko kokosowe i zarezerwowany bulion warzywny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
5
Odcedzić wakame i wycisnąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WakameWakame
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Dodaj wakame do garnka wraz z kolendry, sok z limonki, i tamari. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aby smaki mieszają się, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
TamariTamari
WakameWakame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn