Zupa Grzybowa Kokosowo-Tamari

Zupa Grzybowa Kokosowo-Tamari
Need a zupa bezglutenowa i wegańska? Zupa z grzybów kokosowo - Tamari może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 4G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać sok z limonki, tamari, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Tamari I Czosnek Marynowane Udka Z Kurczaka Z Ryżem Kokosowym, Łatwa zupa dyniowa z Tamari Pepitas, oraz Zupa z pieczarek i mleka kokosowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
We wrzącej wodzie rozpuścić warzywne kostki bulionowe, następnie wymieszać pokrojone w plasterki grzyby; odstawić na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywna Kostka BulionowaWarzywna Kostka Bulionowa
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Umieścić wodorosty w małej misce i przykryć ciepłą wodą; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wodorosty MorskieWodorosty Morskie
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzać oliwę w dużym rondlu na średnim ogniu. Mieszać w czosnku i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół. Odcedzić grzyby z bulionu warzywnego i wycisnąć do sucha; zarezerwować bulion. Wymieszać grzyby do garnka; gotować i mieszać, aż grzyby rumiane i są miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Wlać mleko kokosowe i zarezerwowany bulion warzywny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
5
Odcedzić wakame i wycisnąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WakameWakame
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Dodaj wakame do garnka wraz z kolendry, sok z limonki, i tamari. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aby smaki mieszają się, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TamariTamari
WakameWakame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn