Zupa z grzybów, jęczmienia i wołowiny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 305 kalorii, 25g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka soli, cebuli, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa z pieczonej wołowiny, pieczarek i jęczmienia, Niedzielne Kolacje: Wołowina + Pieczarkowa Zupa Jęczmienna, oraz Zdrowe warzywa wołowe i grzybowe zupa jęczmienna do powolnej kuchenki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić borowiki w średniej misce; przykryć wrzącą wodą. Przykryć i odstawić 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Grzyby odcedzić w durszlaku na misce, rezerwując płyn. Grzyby posiekać; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia
4
Dodaj cremini grzyby i posiekaną cebulę; smażyć 10 minut lub aż lekko rumiane. Łyżka mieszanki cebuli do średniej miski. Ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Crimini
Spray Do Gotowania
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Patelnia
5
Dodaj posiekaną marchewkę, seler, pasternak, i mielony czosnek; smażyć 4 protokół lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Mielony
Pasternak
Marchew
Seler
6
Dodaj mieszaninę marchwi do mieszanki cebuli w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodać wołowinę; gotować 3 protokół, brązowienie ze wszystkich stron.
Dodaj pozostałe 5 szklanek bulionu, posiekane porcini, płyn porcini, mieszankę cebuli, 2 szklanki wody, sól, pieprz i tymianek. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż wołowina będzie po prostu miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Bulion
Cebula
Tymianek
Woda
Wołowina
Sól
11
Wyrzucić gałązki tymianku. Wymieszać w jęczmieniu; przykryć i gotować 30 minut lub aż jęczmień jest al DENTE. Odkryć i gotować dodatkowe 15 minut.