Zupa grzybowa, jęczmienna i wołowa

Zupa grzybowa, jęczmienna i wołowa
Zupa z grzybów, jęczmienia i wołowiny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 305 kalorii, 25g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka soli, cebuli, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa z pieczonej wołowiny, pieczarek i jęczmienia, Niedzielne Kolacje: Wołowina + Pieczarkowa Zupa Jęczmienna, oraz Zdrowe warzywa wołowe i grzybowe zupa jęczmienna do powolnej kuchenki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić borowiki w średniej misce; przykryć wrzącą wodą. Przykryć i odstawić 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Grzyby odcedzić w durszlaku na misce, rezerwując płyn. Grzyby posiekać; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
4
Dodaj cremini grzyby i posiekaną cebulę; smażyć 10 minut lub aż lekko rumiane. Łyżka mieszanki cebuli do średniej miski. Ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
5
Dodaj posiekaną marchewkę, seler, pasternak, i mielony czosnek; smażyć 4 protokół lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
PasternakPasternak
MarchewMarchew
SelerSeler
6
Dodaj mieszaninę marchwi do mieszanki cebuli w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać wołowinę; gotować 3 protokół, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
9
Dodaj 1 szklanka bulionu na patelnię, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj pozostałe 5 szklanek bulionu, posiekane porcini, płyn porcini, mieszankę cebuli, 2 szklanki wody, sól, pieprz i tymianek. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż wołowina będzie po prostu miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
BulionBulion
CebulaCebula
TymianekTymianek
WodaWoda
WołowinaWołowina
SólSól
11
Wyrzucić gałązki tymianku. Wymieszać w jęczmieniu; przykryć i gotować 30 minut lub aż jęczmień jest al DENTE. Odkryć i gotować dodatkowe 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
JęczmieńJęczmień
12
Zdjąć z ognia; posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia62
Magazyn