Zupa Grzybowa I Jęczmienna
Zupa grzybowo-jęczmienna może być właśnie przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten wegetariański przepis bez nabiału i lakto ovo zawiera 284 kalorie , 10 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 osobom. Za 1,43 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% Twojego dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis wypróbowało i polubiło 6 osób. Będzie hitem na Twojej jesiennej imprezie. Jeśli masz pod ręką marchewkę, bulion z kurczaka, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 94% wyniku , co jest spektakularnym wynikiem. Podobne przepisy obejmują zupę jęczmienną z grzybami , zupę jęczmienną z grzybami i zupę jęczmienną i grzybową .
Instrukcje
Rozgrzej oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu. Smaż cebulę, paprykę i czosnek na gorącym oleju, aż zmiękną, około 5 minut.
Wlać bulion z kurczaka na mieszaninę cebuli; doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do średniego.
Mieszaj warzywa, kukurydzę, kaszę perłową, grzyby cremini i marchewkę w gotującym się bulionie.
Gotuj, aż jęczmień będzie miękki, około 30 minut.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Taittinger Brut Millesime z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Taittinger Brut Millesime]()
Taittinger Brut Millesime
Taittinger produkuje szampana w stylu vintage tylko wtedy, gdy zbiory są tak wyjątkowej jakości, że zasługuje na pełną winifikację. Wino jest również sprzedawane po około czterech do pięciu latach starzenia. To powolne dojrzewanie na osadzie sprawia, że jest to szampan o bardzo pełnym smaku, a jednocześnie pozwala w pełni wyrazić szczególne cechy swojego rocznika.