Groch i zupa ziemniaczana z estragon Pesto może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 824 kalorii, 20g białka, oraz 54g tłuszczu każdy. Na 4,41 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, orzechy pistacjowe, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pistacjowo-estragonowe pesto z groszkiem i ziemniakami, Sałatka Ziemniaczana Z Groszkiem Cukrowym I Kremowym Estragonem Vinaigrette, oraz Zupa z pora, ziemniaków i estragonu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej duży holenderski piekarnik na średnim ogniu z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia kilka obrotów patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać pancetta, Jeśli za pomocą, cebula i czosnek. Mieszaj od czasu do czasu przez 3 do 4 minut, następnie dodaj ziemniaki i dopraw solą i pieprzem, do smaku. Przykryć patelnię i gotować przez 5 minut więcej, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Duże Szczypty Garam Masala
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj escarole i doprawić gałką muszkatołową, przykryć patelnię i niech więdną przez 2 protokół. Wymieszać bulion z wodą i doprowadzić zupę do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić 15 minut dla smaków połączyć, dostosować sól i pieprz, do smaku, i ostudzić. Przechowywać do posiłku przed make-ahead. Zupę, przykrytą, zagotować na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Escarole
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać groszek i ditalini i gotować do al dente, o 7 do 8 protokół. Wyłączyć ogień i podawać w płytkich miseczkach ozdobione pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ditalini
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
Włożyć zioła do robota kuchennego wraz z orzechami i startym czosnkiem. Doprawić solą i pieprzem, do smaku, następnie dodać skórkę z cytryny, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i ser. Pulse do grubej pasty, a następnie przenieść pesto do pojemnika i skropić górną cienką warstwą oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, aby opóźnić brązowienie. Przykryć i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do temperatury pokojowej, gdy będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Srebrne Nonpareile
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny