Zupa Grochowo-ziemniaczana z estragonowym Pesto

Zupa Grochowo-ziemniaczana z estragonowym Pesto
Groch i zupa ziemniaczana z estragon Pesto może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 824 kalorii, 20g białka, oraz 54g tłuszczu każdy. Na 4,41 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, orzechy pistacjowe, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pistacjowo-estragonowe pesto z groszkiem i ziemniakami, Sałatka Ziemniaczana Z Groszkiem Cukrowym I Kremowym Estragonem Vinaigrette, oraz Zupa z pora, ziemniaków i estragonu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej duży holenderski piekarnik na średnim ogniu z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia kilka obrotów patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać pancetta, Jeśli za pomocą, cebula i czosnek. Mieszaj od czasu do czasu przez 3 do 4 minut, następnie dodaj ziemniaki i dopraw solą i pieprzem, do smaku. Przykryć patelnię i gotować przez 5 minut więcej, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj escarole i doprawić gałką muszkatołową, przykryć patelnię i niech więdną przez 2 protokół. Wymieszać bulion z wodą i doprowadzić zupę do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić 15 minut dla smaków połączyć, dostosować sól i pieprz, do smaku, i ostudzić. Przechowywać do posiłku przed make-ahead. Zupę, przykrytą, zagotować na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
EscaroleEscarole
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać groszek i ditalini i gotować do al dente, o 7 do 8 protokół. Wyłączyć ogień i podawać w płytkich miseczkach ozdobione pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
DitaliniDitalini
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
Włożyć zioła do robota kuchennego wraz z orzechami i startym czosnkiem. Doprawić solą i pieprzem, do smaku, następnie dodać skórkę z cytryny, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i ser. Pulse do grubej pasty, a następnie przenieść pesto do pojemnika i skropić górną cienką warstwą oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, aby opóźnić brązowienie. Przykryć i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do temperatury pokojowej, gdy będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn