Zupa Grochowo-Pesto

Zupa Pean i Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 2 i kosztuje 1,48 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka wody, sok z limonki, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka Z Zimnego Groszku, Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, oraz Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
Najszybszym sposobem jest napełnienie czajnika i zagotowanie go. Kiedy się zagotuje, zmierz potrzebną ilość na patelni i umieść na kuchence, aby wrócić do wrzenia.
Dodaj mrożony groszek, szalotki, sól i sok z limonki i niech wszystko bąbelki razem na 7 protokół.
Wyrzucić szalotki i blitz grochu i ich płynu z pesto w blenderze.*
Wlać do termosu, który został napełniony gorącą wodą, a następnie opróżnić i upewnij się, że przykręcić górę bezpiecznie.
Wyjmij płyn z ognia i pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 5 minut.
Przenieś płyn do blendera lub robota kuchennego i napełnij go nie więcej niż w połowie. Jeśli używasz blendera, zwolnij jeden róg pokrywy. Zapobiega to efektowi próżni, który powoduje wybuchy ciepła.
Umieść ręcznik na górze maszyny, pulsuj kilka razy, a następnie przetwarzaj z dużą prędkością, aż będzie gładka.