Zupa grochowa żółta z boczkiem kanadyjskim
Zupa grochowa żółta z boczkiem kanadyjskim jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz boczek, wodę, groszek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z soczewicy i boczku kanadyjskiego, Slow Cooker Split Grochówka z boczkiem, oraz Slow Cooker Split Grochówka z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin lub aż groch i warzywa będą miękkie.
Umieścić 2 filiżanki zupy w blenderze lub robocie kuchennym. Przykryć i zmiksować na średniej prędkości, aż będzie gładka; wlać do miski. Powtórz z 2 więcej filiżanek zupy. Całość zmiksować do zupy w wolnej kuchence.