Zupa Grochowa Z Wędzonym Indykiem

Zupa Grochowa Z Wędzonym Indykiem
Need a danie główne bezglutenowe? Zupa grochowa z wędzonym indykiem może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.67 za porcję. Jedna porcja zawiera 639 kalorii, 56g białka, oraz 12g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Mieszanka liści laurowych, mielonej szałwii, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest niesamowite. Spróbuj Zupa z wędzonej szynki z groszkiem i zielonym groszkiem, Wędzona kiełbasa, szynka i zupa grochowa w stylu wiejskim, oraz Zupa z soczewicy z wędzonym indykiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu. Cebulę ugotować na gorącym oleju, aż będzie przezroczysta, około 5 minut; wymieszać czosnek i gotować kolejne 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Wlać bulion wołowy; dodać podzielony groszek, marchew, ziemniaki, sos sojowy, bazylia, czarny pieprz, pietruszka, płatki czerwonej papryki, szałwia, sól koszerna i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Groszek SplitGroszek Split
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Włożyć wędzone udka z indyka do garnka i wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć groszek o około 1 cal. Wepchnij mięsiste końce nóg indyka do płynu. Doprowadzić do wrzenia, przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować na wolnym ogniu, aż groszek zmięknie, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Z zupy wyjąć udka indyka i odstawić do ostygnięcia. Gdy mięso będzie wystarczająco chłodne, odstaw mięso z kości i ścięgien, drobno posiekaj mięso z indyka i odstaw na bok. Za pomocą blendera patyczkowego, puree zupę do pożądanego stopnia gładkości. Mięso z indyka wymieszać z powrotem do zupy. Chochle do misek i top każdy z odrobiną kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
Soki Z Patelni Do Pieczenia IndykaSoki Z Patelni Do Pieczenia Indyka
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn