Zupa Grochowa Z Wędzonym Indykiem

Zupa Grochowa Z Wędzonym Indykiem
Need a danie główne bezglutenowe? Zupa grochowa z wędzonym indykiem może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.67 za porcję. Jedna porcja zawiera 639 kalorii, 56g białka, oraz 12g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Mieszanka liści laurowych, mielonej szałwii, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest niesamowite. Spróbuj Zupa z wędzonej szynki z groszkiem i zielonym groszkiem, Wędzona kiełbasa, szynka i zupa grochowa w stylu wiejskim, oraz Zupa z soczewicy z wędzonym indykiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu. Cebulę ugotować na gorącym oleju, aż będzie przezroczysta, około 5 minut; wymieszać czosnek i gotować kolejne 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wlać bulion wołowy; dodać podzielony groszek, marchew, ziemniaki, sos sojowy, bazylia, czarny pieprz, pietruszka, płatki czerwonej papryki, szałwia, sól koszerna i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Groszek SplitGroszek Split
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Włożyć wędzone udka z indyka do garnka i wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć groszek o około 1 cal. Wepchnij mięsiste końce nóg indyka do płynu. Doprowadzić do wrzenia, przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować na wolnym ogniu, aż groszek zmięknie, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Z zupy wyjąć udka indyka i odstawić do ostygnięcia. Gdy mięso będzie wystarczająco chłodne, odstaw mięso z kości i ścięgien, drobno posiekaj mięso z indyka i odstaw na bok. Za pomocą blendera patyczkowego, puree zupę do pożądanego stopnia gładkości. Mięso z indyka wymieszać z powrotem do zupy. Chochle do misek i top każdy z odrobiną kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
Soki Z Patelni Do Pieczenia IndykaSoki Z Patelni Do Pieczenia Indyka
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn