Zupa Grochowa Z Szynką Z " Rozchmurz Się, Ameryko!

Zupa Grochowa Z Szynką Z
Zupa Grochowa Z Szynką Z " Rozchmurz Się, Ameryko! może to tylko zupa, której szukasz. Ten przepis służy 7 i kosztuje 80 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 166 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Mieszanka oleju canolan, estragon, woda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Meat Loaf Z " Rozchmurz Się, Ameryko!, Vermont Baked Beans From ' Lighten Up, America!, oraz Paluszki Rybne Smażone W Piecu Z Sosem Tatarskim Z " Rozchmurz Się, Ameryko! dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posortować i umyć groszek; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek SplitGroszek Split
2
Usuń korzenie, zewnętrzne liście i wierzchołki z porów, pozostawiając 1/2 cala ciemnych liści. Porów pokroić na pół wzdłuż; każdą połowę pokroić w poprzek na cienkie plasterki. Dokładnie spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
3
Boczek gotować w dużym ciężkim rondlu na średnim ogniu, aż kawałki zaczną chrupać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Dodaj cebulę, seler, marchew, olej, i por; zmniejszyć ogień do średniej, i gotować 10 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Dodaj podzielony groszek i gotuj 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek SplitGroszek Split
6
Dodać 7 szklanek wody i 6 kolejnych składników( przez liść laurowy); doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Częściowo przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub aż split groszek są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek SplitGroszek Split
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
7
Odrzuć liść laurowy. Wymieszać z szynką i wędzoną papryką; gotować na wolnym ogniu 2 minuty lub aż szynka zostanie dokładnie podgrzana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
8
Na 1 filiżankę porcji: kalorie 339; tłuszcz 8G (sat 2,1 g, mono 3,8 g, Poli 1,5 g); białko 22,8 g; węglowodany 45g; błonnik 17,9 g; CHOL 21MG; żelazo 3,5 mg; sód 267MG; CALC 62mg
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn