Zupa Grochowa Wolnoopalająca

Zupa Grochowa Wolnoopalająca
Zupa grochowa wolnoopalająca jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 189 kalorii, 18g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 43 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz marchew, groszek, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa Grochowa Slow Cooker Split, Slow Cooker Split Grochówka z szynką, oraz Slow Cooker Split Grochówka z szynką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Związać łodygi pietruszki i tymianek razem z sznurkiem kuchennym i umieścić w 6-litrowej wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Dodać pokrojony groszek, por, seler, marchew, 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki pieprzu; wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek SplitGroszek Split
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
3
Dodać udko indyka i 7 szklanek wody. Przykryć i gotować na niskim poziomie, aż groszek i mięso będą miękkie, 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek SplitGroszek Split
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Odrzuć wiązkę ziół. Odrzuć skórę i kości z nogi indyka i rozdrobnij mięso. Energicznie wymieszać zupę, aby rozbić groszek i sprawić, że zupa będzie gładsza. Cienkie z wodą, w razie potrzeby. Wymieszać posiekaną natkę pietruszki i około trzech czwartych mięsa indyczego; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Soki Z Patelni Do Pieczenia IndykaSoki Z Patelni Do Pieczenia Indyka
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
5
Dodaj zupę do miski. Jogurt rozetrzeć z odrobiną wody, a następnie łyżką do zupy. Top z rozmrożonym groszkiem i pozostałym indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
6
Podawać z chlebem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
7
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia92
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn