Zupa Grano i ciecierzyca z polewą Parmezanowo-ziołową
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać Grano i zupa z ciecierzycy z polewą parmezan-zioła spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 222 kalorie, 9g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cebuli, grano, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Z Ciecierzycy, Pora I Parmezanu, Toskańska Zupa Z Ciecierzycy I Rukoli Z Parmezanem, oraz Kiełkująca ciecierzyca Socca z ziołami z sałatką ziołową i jogurtem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, seler, i 2 ząbki czosnku; smażyć 5 protokół. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować 5 minut lub aż lekko rumiane, często mieszając. Wymieszać z koncentratem pomidorowym.
Dodaj wino; gotuj 2 minuty, często mieszając.
Dodaj wodę, grano, sól i pieprz. Przykryć i dusić 30 minut.
Dodaj 1 łyżeczkę bazylii, ciecierzycy i pomidorów. Gotować 5 minut lub do całkowitego ogrzania.
Połącz ser, pietruszkę, 2 łyżki bazylii i 1 ząbek czosnku. Chochla 1 1/3 szklanki zupy do każdej z 6 misek.
Skropić każdą porcję z 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek extravirgin; top każdej porcji z około 2 łyżki mieszanki sera.