Gorąca i kwaśna zupa to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 13g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz olej sezamowy, czosnek, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, zupa warzywna na gorąco i na kwaśno, jak zrobić zupę warzywną na gorąco i na kwaśno, oraz Sałatka Z Gorącym Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć grzyby, bambus, pędy, czosnek, tofu, 1 łyżka (8g) imbiru, woda, bulion, sos sojowy, olej sezamowy, pasta chili i ocet w wolnej kuchence. Gotować na niskim poziomie przez 8 godzin. Kilka minut przed podaniem dodać groszek i pozostałą 1 łyżkę (8g) imbiru i wymieszać do połączenia. Smak bulionu i dodać więcej octu lub chili w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Chili
Szczypta Białego Sezamu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Skropić kilka kropli oleju sezamowego na wierzchu każdej porcji. Jeśli lubisz to łagodniejsze, a twoi przyjaciele lubią to na gorąco, podawaj pastę chili z boku.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.