Zupa gorąco-kwaśna
Gorąca i kwaśna zupa to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 13g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz olej sezamowy, czosnek, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, zupa warzywna na gorąco i na kwaśno, jak zrobić zupę warzywną na gorąco i na kwaśno, oraz Sałatka Z Gorącym Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć grzyby, bambus, pędy, czosnek, tofu, 1 łyżka (8g) imbiru, woda, bulion, sos sojowy, olej sezamowy, pasta chili i ocet w wolnej kuchence. Gotować na niskim poziomie przez 8 godzin. Kilka minut przed podaniem dodać groszek i pozostałą 1 łyżkę (8g) imbiru i wymieszać do połączenia. Smak bulionu i dodać więcej octu lub chili w razie potrzeby.
Skropić kilka kropli oleju sezamowego na wierzchu każdej porcji. Jeśli lubisz to łagodniejsze, a twoi przyjaciele lubią to na gorąco, podawaj pastę chili z boku.