Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Gorąca i kwaśna zupa może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.59 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 286 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz cebulę, olej canolan, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zupa gorąco-kwaśna, zupa warzywna na gorąco i na kwaśno, jak zrobić zupę warzywną na gorąco i na kwaśno, oraz Najlepszy Gorący Sos Krówkowy.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść drewniane uszy w małej misce i przykryj wrzącą wodą.
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
8
Wlać Chiński bulion z kurczaka, doprowadzić zupę do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
9
Dodaj tofu i gotować przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
10
Skrobię kukurydzianą rozpuścić w wodzie i mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej Czekolady
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
11
Wymieszać zawiesinę z zupą i nadal gotować na wolnym ogniu, aż zupa zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
12
Wyjąć zupę z ognia i mieszać w 1 kierunku, aby uzyskać prąd, a następnie zatrzymać mieszanie. Powoli wlać ubite jajka w stałym strumieniu i patrzeć, jak wiruje i pierze w bulionie (powinien być gotowany prawie natychmiast.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
13
Przed podaniem udekoruj gorącą i kwaśną zupę posiekaną zieloną cebulą i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Gorąco-kwaśna
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
14
Umieść kurczaka w dużym garnku i umieść na średnim ogniu. Wrzucić zieloną cebulę, czosnek, imbir, cebula, i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
15
Wlać około 3 kwarty zimnej wody do garnka, aby przykryć kurczaka o 1 cal. Gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę, odsłonięty, okresowo odtłuszczając pianę na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
16
Ostrożnie wyjmij kurczaka z garnka i przepuść bulion przez sitko wyłożone gazą, aby usunąć ciała stałe i nadmiar tłuszczu. Schłodzić bulion z kurczaka do temperatury pokojowej przed przechowywaniem w lodówce lub najpierw schłodzić nad lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Indaba Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.