Zupa Gazpacho (Zimna Hiszpańska Zupa)

Zupa Gazpacho (Zimna Hiszpańska Zupa)
Przepis zupa Gazpacho (zimna hiszpańska zupa) może zaspokoić Europejskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 53 grosze za porcję. Ta zupa ma 20 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 70 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz paprykę, pomidory, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hiszpańska Gazpacho {Zimna Letnia Zupa}, Hiszpańska Zupa Gazpacho Na Surowo Z Pieczonym Tostem "Serowym", oraz Zupa Gazpacho dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w blenderze i zmiksuj, aż uzyskasz gładką mieszankę.Dostosować przyprawy i przenieść do miski i przechowywać w lodówce, aż bardzo zimno, co najmniej 3 hours.To podawać, podzielić gazpacho w miseczkach lub filiżankach i udekorować ogórkiem i czerwoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
GazpachoGazpacho
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn