Zupa Fava i pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino

Zupa Favan i pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 286 kalorii, 17g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz tymianek, pietruszka, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 92%. Spróbuj Zupa Favan i pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino, Insalata di fave e pecorino (sałatka ze świeżego bobu i sera pecorino), oraz Tartaletki z fasolą Fava i pecorino dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, umieścić fasolę fava, escarole, szalotki, cały czosnek, tymianek i pieprz i dodać tyle wody, aby wymyślić 2 cale powyżej ciał stałych. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do duszenia i gotować 30 protokół.
Puree mieszaninę w misce robota kuchennego i powrócić do patelni.
Na małej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać posiekany czosnek i gotować, aż zacznie kolor, o 2 protokół, a następnie dodać natkę pietruszki.
Wlać tę mieszankę do zupy. Podziel równomiernie na 4 rozgrzane miski do zupy i polej serem.