Zupa fasolowo-makaronowa

Zupa fasolowo-makaronowa
Jeśli chcesz dodać więcej bez nabiału przepisy na pudełko z przepisami, zupę fasolową i makaronową mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. To danie główne ma 332 kalorie, 17g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 88 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, tymianek, skondensowaną zupę minestrone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Pastan e Fagioli (włoska zupa Pastan i fasolowa), Zupa Pastan e Fagioli (włoska zupa Pastan i fasolowa), oraz 30-minutowa zupa Pastanowa i fasolowa (Pastan e Fagioli) dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W 4-litrowym garnku bulionowym gotuj kiełbasę, aż lekko się zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj cebulę w proszku, czosnek i cebulę i gotuj do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj zupę minestrone, wodę, fasolę Północną (bez drenażu), fasolę nerkową (bez drenażu), tymianek, bazylię i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Czosnku W Proszku1 łyżka Czosnku W Proszku
1/4 Szklanki Grubo Zmielonej Bułki Tartej Panko1/4 Szklanki Grubo Zmielonej Bułki Tartej Panko
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do niskiego poziomu, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
5
Dodaj makaron i gotuj kolejne 15 minut, a następnie podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn