Zupa Fasolowo-Kiełbasowa Pinto
Zupa z fasoli i kiełbasy Pinto jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 18g białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Jesień. Mieszanka ziemniaków, soli, marchwi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz Z Kiełbasą Pinto Bean & Andouille, Mock Charro Pinto Bean W / Sausage, oraz Zupa Fasolowo-Szynkowa Pinto.
Instrukcje
Przykryć fasolę pinto wodą w misce i pozostawić do namoczenia na noc.
Roztopić masło w 6-litrowym garnku na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i seler na maśle, aż warzywa będą miękkie, o 5 protokół.
Czosnek wymieszać z mieszanką cebuli, aż pachnące, o 1 minutę więcej.
Bulion wołowy wymieszać, sok pomidorowy, cukier, i odsączone ziarna pinto do mieszaniny warzyw i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż fasola będzie miękka, o 1 godzinę i 15 minut.
Wymieszać ziemniaki, marchew, oregano, sól, i czarny pieprz do zupy fasolowej; dusić, aż ziemniaki będą miękkie, o 30 protokół więcej.
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Na blasze ułożyć wędzoną kiełbasę.
Piecz kiełbasę w rozgrzanym piekarniku, aż zbrązowieje, o 10 protokół.
Kiełbasę pokroić w ćwiartki, a następnie pokroić.
Dodaj kiełbasę i pietruszkę do zupy; Kontynuuj gotować jeszcze przez 10 minut.