Zupa z fasoli i jęczmienia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 291 kalorii, 14g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, parmezan, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa fasolowo-jęczmienna, Zupa Fasolowo-Jęczmienna, oraz Zupa fasolowa z jęczmieniem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę posortować i umyć; umieścić w dużym rondlu. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 minuty; zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odsączyć fasolę. Wytrzyj patelnię do sucha ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, Obrane
3
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj cebulę, pietruszkę, seler, marchew, i bazylia; gotować 3 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodaj fasolę, 9 szklanek wody, bulion warzywny i liście laurowe; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę i 15 minut lub aż ziarna będą miękkie. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Słonina Wieprzowa
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Umieść 3/4 szklanki fasoli i 3/4 szklanki płynu do gotowania w blenderze; proces do gładkiej. Powrót puree mieszanki fasoli na patelnię. Wymieszać jęczmień, sól, pieprz i ostry sos; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż jęczmień jest gotowy. Zupa z kadzi do poszczególnych miseczek; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Jęczmień
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego