Zupa z fasoli i jęczmienia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 291 kalorii, 14g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, parmezan, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa fasolowo-jęczmienna, Zupa Fasolowo-Jęczmienna, oraz Zupa fasolowa z jęczmieniem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę posortować i umyć; umieścić w dużym rondlu. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 minuty; zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Odsączyć fasolę. Wytrzyj patelnię do sucha ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj cebulę, pietruszkę, seler, marchew, i bazylia; gotować 3 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodaj fasolę, 9 szklanek wody, bulion warzywny i liście laurowe; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę i 15 minut lub aż ziarna będą miękkie. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Słonina Wieprzowa
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Umieść 3/4 szklanki fasoli i 3/4 szklanki płynu do gotowania w blenderze; proces do gładkiej. Powrót puree mieszanki fasoli na patelnię. Wymieszać jęczmień, sól, pieprz i ostry sos; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż jęczmień jest gotowy. Zupa z kadzi do poszczególnych miseczek; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)