Zupa fasolowo-jęczmienna
Zupa z fasoli i jęczmienia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 337 kalorii, 17g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, czosnek, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa Fasolowo-Jęczmienna, Zupa fasolowa z jęczmieniem, oraz Zupa fasolowo-jęczmienna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 4-litrowym piecu holenderskim na średnim ogniu. Cebulę, czosnek i kminek gotować w oleju około 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie chrupiąca-miękka.
Wymieszać z pozostałymi składnikami z wyjątkiem kolendry.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i dusić około 10 minut lub do Lima beans są miękkie. Wymieszać z kolendrą.