Zupa fasolowo-dyniowa zimowa

Zupa fasolowo-dyniowa zimowa
Zupa fasolowo-Zimowa to bezglutenowe i wegańskie przepis z 7 porcjami. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 9g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ząbek czosnku, fasolę cannellini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako dość niedroga zupa dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Gulasz z białej fasoli z dynią zimową i jarmużem, Zupa fasolowa Amazonka z dynią zimową i zielenią, oraz Dyni-Zupa Z Białej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w holenderskim piekarniku na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj squash i następne 6 składników (squash przez 1 ząbek czosnku); smażyć 10 protokół. Wymieszać 1 szklankę wywaru warzywnego, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać 3/4 szklanki bulionu i wody; doprowadzić do wrzenia. Częściowo przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z kapustą i dusić, częściowo przykryte, przez 12 minut. Wymieszać z pieprzem i fasolą; gotować 1 minutę lub do całkowitego ogrzania. Łyżka zupy do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Połączyć natkę pietruszki i 3 ząbki czosnku; posypać każdą porcję.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
5
Uwaga: jeśli zdecydujesz się użyć bulionu warzywnego w puszkach zamiast bulionu warzywnego, pomiń dodaną sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia57
Magazyn