Zupa fasolowo-dyniowa zimowa

Zupa fasolowo-dyniowa zimowa
Zupa fasolowo-Zimowa to bezglutenowe i wegańskie przepis z 7 porcjami. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 9g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ząbek czosnku, fasolę cannellini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako dość niedroga zupa dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Gulasz z białej fasoli z dynią zimową i jarmużem, Zupa fasolowa Amazonka z dynią zimową i zielenią, oraz Dyni-Zupa Z Białej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w holenderskim piekarniku na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj squash i następne 6 składników (squash przez 1 ząbek czosnku); smażyć 10 protokół. Wymieszać 1 szklankę wywaru warzywnego, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać 3/4 szklanki bulionu i wody; doprowadzić do wrzenia. Częściowo przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z kapustą i dusić, częściowo przykryte, przez 12 minut. Wymieszać z pieprzem i fasolą; gotować 1 minutę lub do całkowitego ogrzania. Łyżka zupy do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Połączyć natkę pietruszki i 3 ząbki czosnku; posypać każdą porcję.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
5
Uwaga: jeśli zdecydujesz się użyć bulionu warzywnego w puszkach zamiast bulionu warzywnego, pomiń dodaną sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia57
Magazyn