Zupa Fasolowa Ze Szpinaku
Przepis na zupę fasolową ze szpinaku można przygotować w około 55 minut. Za $1.14 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 4G tłuszczu i w sumie 239 kalorii. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Przynosi ci smak domu. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś granatową fasolę, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 79%. Zupa ze spiżarni (: kiełbasa, fasola i zupa makaronowa ze szpinakiem), Zupa ze szpinaku i białej fasoli, oraz Zupa Z Białej Fasoli Szpinakowej są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużym rondlu podsmaż cebulę na oleju do miękkości.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Dodaj wodę, przecier pomidorowy, bulion, oregano, cukier, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia.
Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
Dodaj szpinak, fasolę, ugotowany makaron i sos z ostrej papryki, podgrzej.