Przepis na zupę fasolową ze szpinaku można przygotować w około 55 minut. Za $1.14 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 4G tłuszczu i w sumie 239 kalorii. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Przynosi ci smak domu. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś granatową fasolę, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 79%. Zupa ze spiżarni (: kiełbasa, fasola i zupa makaronowa ze szpinakiem), Zupa ze szpinaku i białej fasoli, oraz Zupa Z Białej Fasoli Szpinakowej są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużym rondlu podsmaż cebulę na oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Dodaj wodę, przecier pomidorowy, bulion, oregano, cukier, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
4
Dodaj szpinak, fasolę, ugotowany makaron i sos z ostrej papryki, podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone