Zupa fasolowa Ten II

Zupa fasolowa Ten II
Ten zupa fasolowa II to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka cebuli w proszku, fasola, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 17 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej, oraz Zupa ze spiżarni (: zupa z kiełbasy, fasoli i makaronu ze szpinakiem).

Instrukcje

1
Moczyć mieszankę fasoli w wodzie przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Osuszoną namoczoną fasolę, sos pomidorowy, pomidory i chili, seler, marchew i kiełbasę umieścić w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć wszystkie składniki i doprawić zupę do smaku solą, pieprzem, przyprawą do kurczaka, cebulą w proszku i czosnkiem. Dusić na małym ogniu przez 8 do 10 godzin, aż fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do KurczakaPrzyprawa Do Kurczaka
RamięRamię
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn