Zupa fasolowa Ten II

Ten zupa fasolowa II to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka cebuli w proszku, fasola, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 17 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej, oraz Zupa ze spiżarni (: zupa z kiełbasy, fasoli i makaronu ze szpinakiem).
Instrukcje
Moczyć mieszankę fasoli w wodzie przez noc.
Osuszoną namoczoną fasolę, sos pomidorowy, pomidory i chili, seler, marchew i kiełbasę umieścić w wolnej kuchence.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć wszystkie składniki i doprawić zupę do smaku solą, pieprzem, przyprawą do kurczaka, cebulą w proszku i czosnkiem. Dusić na małym ogniu przez 8 do 10 godzin, aż fasola będzie miękka.