Zupa fasolowa Santa Fe może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Ten przepis służy 5. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pastę pomidorową bez dodatku soli, pomidory w puszkach, fasolę pinto bez dodatku soli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Spróbuj SANTA FE BLACK BEAN BURGER, Gulasz z wieprzowiny i Czarnej Fasoli Santa Fe, oraz Ziemniaki Z Czarnej Fasoli Santa Fe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 6 składników w dużym holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 30 minut. Aby służyć, zupa z kadzi do poszczególnych misek; posypać równomiernie serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego