Zupa Fasolowa Santa Fe

Zupa Fasolowa Santa Fe
Zupa fasolowa Santa Fe może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Ten przepis służy 5. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pastę pomidorową bez dodatku soli, pomidory w puszkach, fasolę pinto bez dodatku soli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Spróbuj SANTA FE BLACK BEAN BURGER, Gulasz z wieprzowiny i Czarnej Fasoli Santa Fe, oraz Ziemniaki Z Czarnej Fasoli Santa Fe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w dużym holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 30 minut. Aby służyć, zupa z kadzi do poszczególnych misek; posypać równomiernie serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia46
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn