Zupa Fasolowa Lima

Zupa Fasolowa Lima
Zupa fasolowa Lima to bezmleczne danie główne. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Kraft Recipes ma 7 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz 1/4 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, liście kolendry, fasola lima, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa Fasolowa Lima, Zupa z szynki i fasoli, oraz Zupa z szynki i fasoli.

Instrukcje

1
Rozgrzać sos w dużym rondlu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać pomidory, cebulę i czosnek; gotować 4 min. Wmieszać fasolę i kolendrę; gotować 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
3
Dodać wodę; doprowadzić do wrzenia. Kryć się. Gotować na małym ogniu 1 godzinę lub aż fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Podawać z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn