Zupa fasolowa Garbanzo II

Zupa fasolowa Garbanzo II
Garbanzo Bean Soup II może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 152 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 70 centów za porcję. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka papryki, rosół z kurczaka, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Spróbuj Zupa fasolowa Garbanzo z szynką, Garbanzo Bean Pitas, oraz Sałatka Z Fasoli Garbanzo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze lub robocie kuchennym, wymieszać 1/2 bulionu z kurczaka, fasola garbanzo, tahini, musztarda, czosnek, i czerwona papryka, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
TahiniTahini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieść zmieszaną mieszaninę do rondla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Wymieszać w pozostałym bulionie z kurczaka i gotować aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn