Zupa fasolowa Cannellini z jarmużem i czosnkiem-oliwa z oliwek Crostini

Zupa fasolowa Cannellini z jarmużem i czosnkiem-oliwa z oliwek Crostini
Przepis zupa fasolowa Cannellini z jarmużem i czosnkiem-oliwa z oliwek Crostini jest gotowa w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest świetnym wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 296 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 169 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, jarmuż, fasolę cannellini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Zupa fasolowa Cannellini z jarmużem i czosnkiem-oliwa z oliwek Crostini, Zupa Fasolowa Kale & Cannellini, oraz Zupa Z Fasoli I Jarmużu Cannellini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać czosnek i oregano i gotować nie dłużej niż minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
CzosnekCzosnek
3
Dodaj pastę pomidorową i ocet i gotuj jeszcze minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
OcetOcet
4
Dodać fasolę i bulion i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
FasolaFasola
StadoStado
5
Dodać jarmuż i dusić, częściowo przykryte, przez 1 godzinę. Przed podaniem doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JarmużJarmuż
6
Pokrój bagietkę pod ciężkim kątem, aby utworzyć długie plastry. Toast w tosterze lub w konwencjonalnym piekarniku. Natrzeć raz lub dwa razy połową ząbka czosnku. Przyprawić płytką płytkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia solą i zanurzyć każdą stronę chleba w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
BagietkaBagietka
ChlebChleb
TostyTosty
SólSól
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TosterToster
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać jako dodatek do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia74
Magazyn