Zupa fasolowa Cannellini z jarmużem i czosnkiem-oliwa z oliwek Crostini
Przepis zupa fasolowa Cannellini z jarmużem i czosnkiem-oliwa z oliwek Crostini jest gotowa w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest świetnym wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 296 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 169 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, jarmuż, fasolę cannellini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Zupa fasolowa Cannellini z jarmużem i czosnkiem-oliwa z oliwek Crostini, Zupa Fasolowa Kale & Cannellini, oraz Zupa Z Fasoli I Jarmużu Cannellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać czosnek i oregano i gotować nie dłużej niż minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek
3
Dodaj pastę pomidorową i ocet i gotuj jeszcze minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Ocet
4
Dodać fasolę i bulion i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Fasola
Stado
5
Dodać jarmuż i dusić, częściowo przykryte, przez 1 godzinę. Przed podaniem doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Jarmuż
6
Pokrój bagietkę pod ciężkim kątem, aby utworzyć długie plastry. Toast w tosterze lub w konwencjonalnym piekarniku. Natrzeć raz lub dwa razy połową ząbka czosnku. Przyprawić płytką płytkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia solą i zanurzyć każdą stronę chleba w oleju.