Jeśli chcesz dodać więcej wegańskie przepisy do skrzynki receptury, Bulgur i zupa fasolowa Fava może być przepis należy spróbować. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 11g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 90 centów za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pastę pomidorową, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Zupa Fasolowa Fava, Zupa fasolowa Fava z kremem marchewkowym, oraz Zupa z fasoli, szparagów i makaronu.
Instrukcje
1
W dużym, ciężkim rondlu połączyć ciecierzycę, bulgur, favas, wodę i 1 szklankę oliwy z oliwek i doprowadzić do wrzenia. Dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ciecierzyca i fasola fava są całkowicie rozbite, o 4 godziny. Wymieszać z pastą pomidorową, harissa, tabil, papryka i czosnek i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut dłużej. Doprawić solą i podawać, podając dodatkową oliwę z oliwek przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Fasola Fava
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Harissa
Uncje Płynu świeżej Wody
Bulgur
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek