Zupa Enchilada Z Kurczaka
Przepis Zupa z kurczaka Enchilada jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. To danie główne ma 226 kalorii, 18g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.19 za porcję. 22 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka czosnku w proszku, połówki piersi kurczaka, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Spróbuj Zupa Enchilada Z Kurczaka, Enchilada Rosół, oraz Zupa Enchilada Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w holenderskim piekarniku lub dużym garnku; gotować piersi kurczaka we wrzącej wodzie na średnim ogniu, aż kurczak nie będzie już różowy w środku, około 20 minut.
Wyjmij kurczaka z garnka i rozdrobnij, zastrzegając płyn do gotowania.
Wymieszaj krem z rosołu, fasoli kukurydzianej i pomidorów w płynie do gotowania.
Dodaj rozdrobnionego kurczaka; doprawić kminkiem, chili w proszku i czosnkiem w proszku i kontynuować gotowanie na wolnym ogniu.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, aż lekko rumiane, o 15 protokół. Cebulę mieszamy do zupy i doprawiamy solą i czarnym pieprzem.