Zupa dyniowa z chili Cran - jabłkowy Smaczek wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 1,88 zł za porcję, otrzymujesz zupę, która serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką jabłko, sól i pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Podobne przepisy to Cran-Apple Relish, Quick Cran-Apple Relish, oraz Rodzina-Ulubione Cran-Apple Relish.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzej średni garnek do zupy na średnim lub średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodać olej i roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Olej Do Smażenia
4
Dodaj bay, seler i cebulę. Warzywa doprawić solą i pieprzem. Gotować 6 lub 7 protokół, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Seler
Cebula
5
Dodaj mąkę, przyprawę do drobiu i ostry sos, do smaku, a następnie gotuj mąkę przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Drobiu
Ostry Sos
Mąka Uniwersalna
6
Ubić bulion z kurczaka i doprowadzić płyn do bańki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
7
Ubić dynię w dużych łyżkach, aby włączyć ją do bulionu. Zupa na wolnym ogniu 10 minut, aby nieco zagęścić, a następnie dodać śmietanę i gałkę muszkatołową. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i utrzymuj ciepło, aż będzie gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia
Gałka Muszkatołowa
Bulion
Krem
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
8
Podczas gdy zupa gotuje, złóż smakołyk: połącz jabłko, cebulę, sok z cytryny, żurawinę, chili w proszku, miód i cynamon.