Zupa Dyniowa O Zapachu Herbaty
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepisy do twojego repertuaru, pachnąca herbatą zupa dyniowa może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, prażony olej z pestek dyni, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Niewiele osób lubiło tę zupę. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pachnący ryż w pieczonej dyni, Zupa Kasztanowa O Zapachu Zatoki, oraz Zupa Marchewkowa O Zapachu Pomarańczy.
Instrukcje
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance przykryj dynię wywarem i doprowadzaj do wrzenia. Dusić na umiarkowanym ogniu, aż dynia będzie miękka, o 35 protokół.
W filiżance, stromo herbatę we wrzącej wodzie przez 5 minut. Odcedzić herbatę.
Pracując partiami, puree zupę w blenderze i przywróć ją do zapiekanki.
Dodać herbatę i doprowadzić do duszenia. Zupę doprawiamy solą i pieprzem.
Na małej patelni podgrzej olej roślinny.
Dodaj zielenie scallion i gotować na dużym ogniu, aż zmiękną, o 30 sekund. Doprawić solą.
Zupę nalać do małych miseczek i lekko skropić olejem z nasion dyni.
Udekoruj zielenią szalotki i podawaj.